Aanvoer kunststof materiaal

De basis voor recyclaten van hoge kwaliteit ligt in het zorgvuldig scheiden van kunststof afval. Door een gerichte aankoop van kunststof producten, kunnen we gelijksoortige en gelijkwaardige kunststoffen vaak samen vermalen en blijft de kwaliteit vergelijkbaar. KRN begint dan ook bij de bron. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers, zodat we samen kunnen zorgen voor een circulaire verwerking van kunststof materialen.

Halen

Afvoer van kunststof producten een kostbare zaak? Niet als KRN het doet. Dagelijks rijden onze vrachtauto's via vaste routes door het hele land om kunststof afval in te zamelen. Wij zijn elke week wel minimaal in elke gemeente in Nederland dus we kunnen snel voor uw deur staan. Daardoor zijn wij in staat om flexibel om te gaan met de logistieke planning.

Heeft u bijvoorbeeld een grote order binnengekregen die voor grote stromen afval zorgt?  KRN haalt dit afval snel én tegen een eerlijk tarief bij u op. Heeft u de grondstof op korte termijn weer nodig? Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze weer snel bij u terugkomt.

Brengen

Heeft u zelf de mogelijkheid om uw kunststof afval te transporteren dan bent u van harte welkom op onze locatie in Veghel. KRN biedt u marktconforme aanlevertarieven en voldoende ruimte in onze verwerkingscapaciteit om ook uw kunststof stromen aan te nemen. Bij aankomst weegt u uw vracht in en na de uitweging ontvangt u een aanleverbon met alle detailgegevens.