Gemeenten

De moderne kunststof afvalcontainer, kliko in de volksmond, heeft geen onbeperkte levensduur. Er komt een punt dat u ze moet vervangen. Kunststof Recycling Nederland biedt u een intelligente oplossing om dit volumineuze afvalproduct te verwerken. Wij voeren oude afvalcontainers moeiteloos voor u af. Of het nu gaat om kleine of grote containers (tot wel 1700 liter) of om kleine of grote partijen van duizenden stuks. De oude afvalcontainer worden door ons gerecycled, zodat deze als grondstof opnieuw gebruikt kunnen worden. 

Het is ook mogelijk om de afvalcontainers bij u op locatie te verkleinen. Met een mobiele machine die volledig selfsupporting is, verwerken wij volumineuze producten tot een eindfractie van 25 tot 100 millimeter. Wilt u meer weten over deze dienst? Lees meer op de pagina Mobile Recycling Services.

Naar Mobile Recycling Services

Milieustraten

Steeds meer consumenten gaan bewust om met het scheiden van afval. De harde kunststoffen die door particulieren bij de milieustraat worden afgeleverd leveren een zogenaamde mixstroom of gemengde stroom op. Kunststof Recycling Nederland biedt gemeenten en milieustraten een praktische oplossing. Ons logistieke netwerk is efficiënt ingericht. Hierdoor kunnen wij ook uw afvalstroom snel en verantwoord verwerken, tegen aantrekkelijke tarieven!

U wilt meer weten? Wij vertellen u graag alles over de vele voordelen voor uw bedrijf. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak: 0413 420386.